Tips til at holde vinen kold i sommervarmen

Har du inviteret venner og familie til en hyggelig grillaften med god mad og vin? Så vil du naturligvis gerne have, at maden er varm, og vinen er kold. Men hvordan holder du vinen kold i sommervarmen? Find gode råd her.

Køb et vinkøleskab

Du kan vælge at have et vinkøleskab derhjemme, så du altid kan holde vinen kold uanset temperaturen udenfor. Selvfølgelig er det bedst med et vinkøleskab, men har du ikke dette, kan du også bruge et almindeligt køleskab.

Lige meget om du skal servere en hvidvin, rosévin eller rødvin for dine gæster, må den gerne komme på køl på omkring 5-6 grader. Leder du efter en god rødvin, kan du med fordel tage et kig på Ripasso vine. Du kan også putte vin i fryseren i omkring 10 minutter, hvorefter den er dejlig kølig.

Hav en skål med isterninger

Du kan ydermere vælge at lave en stor skål med isterninger, som du kan placere vinen i. Dette er en rigtig god løsning, når det kommer til at holde din vin kold i sommervarmen. Husk også at fylde skålen halvt op med vand, så der både er koldt vand og isterninger i den.

Placer vinen i skyggen

Har du et sted derhjemme, hvor der er køligt og en del skygge? Så kan du vælge at placere din vin her. Dette er den mest naturlige form for køling, og det kan sagtens være, at det er den helt rette metode for dig.