Lækre vin smagekasser fra Skjold Burne

Smagekasser med vin er en fantastisk måde at prøve noget nyt samtidigt med, at du er sikret lækre vine i høj kvalitet. Hos Skjold Burne kan du finde vin-smagekasser bestående af alt fra udelukkende rødvine, hvidvine, rosé-vine samt blandede smagekasser. Læn dig tilbage og lad eksperterne fra Skjold Burne sammensætte en fantastisk smagekasse med spændende vine i verdensklasse.

Noget til enhver smag

I Skjold Burnes udvalg af vin-smagekasser finder du for eksempel følgende smagekasser:

  • De hvide favoritter: en smagekasser med hvidvine med forskellige fyldigheder
  • Sommer+sol: En rosé-smagekasse med friske rosé-vine, der er perfekt til solrige dage
  • Favoritkassen: Består af aromatiske rødvine fra hele verden
  • Pinot Noir smagekasse: 6 lette og fløjlsbløde pinot noir rødvine
  • Til en hyggestund: En smagekasse bestående af 2 hvidvine, 2 rødvine og 2 rosé

Der findes et utal flere smagekasser fra Skjold Burne, der både egner sig til forskellige lejligheder, smagspræferencer uanset om det drejer sig om drue eller oprindelsesland.

Udforsk nye smage med særligt udvalgte vine

En smagekasse er en perfekt måde at udfordre dine smagsløg og prøve noget nyt på en tryg måde. Det kan jo være, du finder en ny favorit, som bliver en klassiker til dine middage og events fremover. Alle Skjold Burnes vine er nøje udvalgte og smagekasserne er ingen undtagelse. Uanset hvad er du garanteret en dejlig smagsoplevelse med en smagekasse fra Skjold Burne.

Skjold Burne sørger for hurtig levering

Står du og skal afvikle en middag for vennerne, eller skal der grilles med familien om et par dage, og mangler du vinen til lejligheden? Så sørger Skjold Burne for en hurtig levering på 1-2 dage, så du kan få ro i maven og vin på bordet. Bestiller du for mere end 600 kr., får du fri fragt. Find din perfekte vin-smagekasse fra Skjold Burne allerede i dag og få en fantastisk oplevelse.