Etiopien fakta

Fakta Etiopien – Albatros Travel

Fakta Etiopien

Fakta Etiopien · Sprog Amharisk, tigrinnya, oromo, somali og flere andre · Hovedstad Addis Abeba · Indbyggere 108 mio. · Religion Kristendom (ortodox og …

Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med rejser til Etiopien.

Etiopien – Wikipedia, den frie encyklopædi

Etiopien er et af verdens fattigste og mindst udviklede lande, og på FN’s liste over lande efter HDI var landet nr. 157 af 169 i 2011. Ifølge tal fra FN lever …

Etiopien – Globalis

Etiopien

Etiopien er det eneste land i Afrika, der aldrig har været koloniseret udover en kort besættelse af italienerne under anden verdenskrig. Dette er en af grundene …

Etiopien er et af de få lande i Afrika, som aldrig blev koloniseret. Landet er afhængig af det jorden kan producere, og kaffe er deres vigtigste eksportvare. Der er i øjeblikket krig i landet.

Etiopien – Den Store Danske – lex.dk

Etiopien | lex.dk – Den Store Danske

12. apr. 2019 — I Etiopien ligger jordens varmeste og lavest befolkede sted … Glem alt om Death Valley. Danakil-sænkningen er det varmeste sted på jorden. Det …

Etiopien er en republik i det østlige Afrika. I modsætning til næsten alle andre lande i Afrika har Etiopien aldrig været en koloni, men er opstået som resultat af kejserdømmets ekspansion i sidste del af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. Fra 2. Verdenskrig til 1993 indgik Eritrea i landet. Etiopien har været plaget af borgerkrig og forfejlet udviklingspolitik og hjemsøges ofte af tørke.

Fakta om Etiopien

Info og fakta om Etiopien – Jysk Rejsebureau

Info og fakta om Etiopien | Jysk Rejsebureau

Praktiske informationer om at rejse i Etiopien – bl.a. klima og bedste rejsetidspunkt, penge, visumforhold, drikkepenge og transport.

7 ting, du bør vide om Etiopien – Rickshaw Tours & Travel

7 ting, du bør vide om Etiopien

Læs med, når vi her fortæller de mindst 7 ting, du bør vide om Etiopien – den hurtigst voksende turistattraktion i verden.

Hjælp børn i Etiopien – SOS Børnebyerne

Etiopien – Læs om Etiopien og livet for børn og unge i landet

Børn i Etiopien går ikke altid i skole, og over en tredjedel af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen. Læs mere om Etiopien og hvordan vi hjælper.

Etiopien fakta – historie, trivia og meget mere – Ethiopia

Etiopien – Sprog – Sådan Bor Jeg

Sådan Bor Jeg – hvor danske børn kan sammenligne levevilkår med børn fra andre lande og kulturer.

Sådan Bor Jeg er et interaktivt websted, hvor skoleelever på mellemtrinnet kan blive klogere på verdens lande og kulturer og globale temaer. Eleverne kan oprette egen profil og sammenligne deres levevilkår med børn i hele verden.

Keywords: etiopien fakta