Bolivia fakta

Bolivia – Wikipedia, den frie encyklopædi

Fakta Bolivia · Sprog Spansk, quechua og aymará · Hovedstad Sucre/La Paz · Indbyggere 10, 8 mio. · Religion Katolicisme og protestantisme · Valuta Boliviano (BOB).

Fakta Bolivia – Albatros Travel

Fakta Bolivia

Bolivia er en republik i Sydamerika. Bolivia er et stort, tyndtbefolket land, og et af de fattigste og mest isolerede i Latinamerika.

Fakta Bolivia

Fakta og tal om Bolivia – Hele Verden i Skole

Fakta og tal om Bolivia | Hele Verden i Skole

I lavlandet mod nord og øst er klimaet fugtigt og tropisk. På højsletten i vest og sydvest er klimaet koldt tempereret. I Bolivia er der vådt om sommeren og …

Find fakta om Bolivia og bliv klog på landet.

Bolivia – Globalis

Bolivia

Bolivia er en republik. Det betyder, at der ikke er nogen konge eller dronning. I stedet er der en præsident. Præsidenten hedder Juan Evo Morales Ayma. Han er …

Politisk uro, kup og økonomiske kriser har præget Bolivias historie. Under den socialistiske præsident Evo Morales har landet dog oplevet økonomisk vækst og bedre fordeling af goderne, men korruption og fattigdom er fortsat et stort problem. Med 20 % af verdens tropiske gletsjere er landet også særligt udsat for klimaændringer.

Fakta om Bolivia – 123fakta

Fakta om Bolivia – Religion, økonomi, geografi osv.

Fakta og statistikker. Close. Verdensomspændende kirke; Select a Continent; Sydamerika; Select a Region; Bolivia. Nordamerika; Sydamerika; Europa; Asien …

Fakta: Bolivia er hjemsted for verdens største saltørken, Salar de Uyuni, samt Sydamerikas største sø, Titicaca. Få flere fakta om Bolivia her.

Bolivia – Den Store Danske – lex.dk

Bolivia | lex.dk – Den Store Danske

Bolivia er en republik i Sydamerika. Bolivia er et stort, tyndtbefolket land, og et af de fattigste og mest isolerede i Latinamerika. Oprindelig havde Bolivia adgang til Stillehavet, men krige med nabolandene har halveret arealet siden uafhængigheden i 1825. Efter 2. Verdenskrig har landet i lange perioder været præget af politisk uro og kaotisk økonomi.

Info og fakta om Bolivia – Jysk Rejsebureau

Info og fakta om Bolivia | Jysk Rejsebureau

Besøg børn i Bolivia – Sådan Bor Jeg

Sådan Bor Jeg – hvor danske børn kan sammenligne levevilkår med børn fra andre lande og kulturer.

Sådan Bor Jeg er et interaktivt websted, hvor skoleelever på mellemtrinnet kan blive klogere på verdens lande og kulturer og globale temaer. Eleverne kan oprette egen profil og sammenligne deres levevilkår med børn i hele verden.

Bolivia – Fakta og statistikker

Bolivia – Fakta og statistikker – Nyheder fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige

Bolivia 2022 | Læs artikler om vandreture og aktive rejser i …

Bolivia 2022 | Læs artikler om vandreture og aktive rejser i Bolivia

Læs spændende artikler om vandring i Bolivia. Få Kvalitets indhold fra magasinet Opdag Verden og tag dit første skridt mod nye vandreoplevelser.

Keywords: bolivia fakta